Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas el uso de cookies.

Aceptar
Más información
Barcade insert coin podcast #7 - E3 2017

Barcade insert coin podcast #7 - E3 2017

Audio no disponible. Inténtalo más tarde.
Preparando para la descarga

Preparando audio para descarga.

Escucha patrocinada. El audio empezará en pocos segundos...

X

Déjanos tu email y te enviaremos gratis los mejores audios de Videojuegos, rol y anime.

Descripción de Barcade insert coin podcast #7 - E3 2017

Videjojuegos multiplataforma


Este audio le gusta a: 8 usuarios

Comentarios

_('Imágen de usuario')

Humberto Plaza Sanchez

justo me ponía al día con los podcast aprovechando las vacaciones y descubro que ya existe esta 7° entrega! ole ole! ya me habéis alegrado el día!

Jordi Jordan Chavarria Alarcón

Jajjajja celebramos tu alegría pues! Esperemos que te guste y disfruta de tus vacaciones Humberto! ;)

Turbo_Kid

Sony porta anys venent fum als seus seguidors i el seu entorn intentant enfonsar a la competència amb tàctiques més que qüestionables. El llençament de Play 4 Pro era necessari o va ser simplement un "saca-cuartos"? i les VR...jajaja sense comentaris.

Jordi Jordan Chavarria Alarcón

Eiiii turbokid! Gràcies per comentar com sempre, respecte el q dius, si i no hehehe el cas es q molts dels jocs q anuncien acaben sortint i a més acostumen a ser de qualtitat, pero estic d'acord en que en alguns casos es una técnica barruera tenint en compta el q triguen, per exemple clar the last guardian q tenia q sortir per ps3 i al final va sortir per ps4...les vr estan massa verdes pero en qualsevol plataforma, el cas es q sony les va promocionar molt, per a tu i per a mi no es la manera de fer les coses, pero malament no els ha anat! son aquestes polítiques i lo malament q ho ha fet la competència, lo que sota al meu parer ha fet que estigui guanyant la generació amb tanta diferència, pq el catàleg lluny de ser dolent, no es gens espectacular sota el meu parer, i menys per lo que a exclusius es refereix....esperem q la següent generació estigui més renyida pel be de tots! Salutacions mestre! ;)

Turbo_Kid

Què m'en dius del ridicul escandalòs de Sony fa un mes quan van utilitzar un gameplay del Anthem, el qual habia utilitzat Microsoft al E3? Això si, superposant de manera cutre els botons de la PS4 damunt dels de la XboX. Sony sobretot ha guanyat la batalla en temes de marketing i publicitat. Això fa que sigui la consola predilecta dels jugadors casual i dels que no tenen ni idea de videojocs. La prova està en que entre el top 10 de jocs més venuts de PS4 hi ha 2 FIFA i 3 Call of Duty. No dic que el catàleg no sigui de qualitat però després no ens podem extranyar de que hi hagi moltíssima gent que es perdi jocs d'elevada qualitat de les altres plataformes. Com el que comentaves de la Wii U.

Jordi Jordan Chavarria Alarcón

Iep turbokid! Doncs si, força d'acord, pero també es un error per part de les altres companyies, per exemple molta gent creiem que la Wii U, jo el primer, era un perifèric de la Wii, tot suma, i el marketing es molt poderós i Sony es la q, millor o pitjor, més l'utilitza, esperem que en un futur es posin les piles totes com ara Nintendo amb la Switch que ho està fent molt bé, i la cosa s'equlibri. tanmateix, em quedo amb el Pc que no viu d'això i es anarquia pura! Pero lo dessitjable seria que totes puguin competir més o menys de igual a igual, com sempre, merci per comentar mestre! ;)

Manusnk

Capcom vs Snk/Snk vs Capcom una guerra a la altura de Sega vs Nintendo en la que los principales beneficiarios fuimos los jugadores. Reconozco que Capcom fue un peldaño por delante de Snk, pero también es normal ya que tenía un capital mayor. Eso sí, el esfuerzo y el empeño que le puso Snk tiene un mérito enorme, superando muchas veces a Capcom con un hardware con más años encima y sabiendo explotar Neo Geo al máximo. Sobretodo en los juegos de lucha vs, lástima que en los beat'm up no acabó de pillarle el punto.

Descubre podcasts de otros países

#AtomixPodcast

#AtomixPodcast

Atomix Podcast es el show en el que cada viernes se reune el staff de Atomix para traer la información más relevante de la industria de los videojuegos, comentando sobre los títulos más recientes. Te invitamos a ser parte de nuestra mesa, donde siempre encontrarás el análisis crítico y buen humor que caracteriza a Atomix.

Limit Break Podcast

Limit Break Podcast

El podcast de videojuego actual donde SI jugamos de lo que hablamos.

ScoreVG

ScoreVG

El primer y único podcast de música de videojuegos.... ok no. Pero si el más divertido con @Artemio, @Rolman y @Aftasher.

Capitán Pada y sus Monitos

Capitán Pada y sus Monitos

El podcast especializado en cómics de Dixo, Hector Padilla, Capitán Pada, explica zagas completas, adaptaciones y noticias.