442 - Història de l’Studio Ghibli

442 - Història de l’Studio Ghibli

Audio not available. Try it later.
  • Download
  • Share
  • Like
  • More
Preparing audio download

Preparing audio to download.

Sponsored listening. Audio will begin within seconds...

Escucha sin anuncios y sin esperas con iVoox Premium

Try it for free

X

442 - Història de l’Studio Ghibli description

historia cultura cinema anime humanidades


This audio is liked by: 12 users

Comments

Imágen de usuario
ARTIGASIVOOX

Gracias x vuestros programas, sin ser catalanoparlante me esfuerzo por escucharlos y los encuentro muy interesantes. Solo os pido una cosa: hablad más fuerte o situaros más cerca del micro 🙏. El audio de voz es muy bajo (no así el de la música), y es difícil escuchar según donde estés. Gracias y a seguir

Imágen de usuario
Imágen de usuario

S'acaben les idees al Portes. Vergonya. Manca de serietat que un programa d'història parli d'aquests temes de frikis. Qualsevol dia parlareu dels barrufets.

Imágen de usuario
Irene Puig Rocher

molt bon programa, moltes gràcies. voldria explicar-vos que el nom de Laputa no és un invent de Ghibli, sinó del propi Jonathan Swift als viatges de Gulliver. A la peli de fet comenten els personatges que les primeres dades sobre l'illa voladora provenen de l'obra de Swift. L'illa representa realment a la Gran Bretanya i la seva societat una paròdia de la Royal Society. Swift com bon irlandès li tenia bastant odi, així que es creu que li va posar un nom en una llengua que ell coneixia, el castellà, i que podia passar relativament desapercebut entre els lectors.

Imágen de usuario

More History and humanities