Acadèmia de Ciències Mèdiques

Acadèmia de Ciències Mèdiques

Descripción

Som la Filial a les Terres de l’Ebre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Fundada l’any 1981 per metges de Tortosa, que tenien el neguit per la dificultat de rebre formació i millorar el coneixements i la formació continuada. La seu està ubicada al Passeig de l’Ebre, 24 de Tortosa (Col•legi Oficial de Metges). Serveix de fòrum de reflexió serena, d’exposició d’idees i projectes, un espai de coneixement, cultura, llibertat de pensament i de formació de criteris en l’àmbit de les professions sanitàries i en totes aquelles qüestions relacionades amb la salut de les persones

Leer más Leer menos


Intereses

Salud, hogar y consumo Mente y psicología


Descubre más


Comentarios

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Bienvenido a la comunidad iVoox. Te sugerimos que recomiendes los audios que te hayan gustado para crear una comunidad de oyentes con tus mismos intereses.

_('Imágen de usuario')

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información