Barcade insert coin #32 - Les Mini del Vici!!

Barcade insert coin #32 - Les Mini del Vici!!

Audio no disponible. Inténtalo más tarde.
Preparando para la descarga

Preparando audio para descarga.

Escucha patrocinada. El audio empezará en pocos segundos...

Escucha sin esperas

Hazte Premium

X

Descripción de Barcade insert coin #32 - Les Mini del Vici!!

multiplataforma anàlisi consoles mini


Este audio le gusta a: 17 usuarios

Comentarios

_('Imágen de usuario')
SuperH

Yo sólo tuve la master system2 de "jovenzuelo" así que hasta que no saquen una versión mini de ella por la parte nostálgica no me hacen pagar XD, aunque me gustaría más ver una versión mini de la Game Boy (la tocha) pero siendo realmente mini, el tiempo dirá si llegará a existir o no. por cierto, habéis probado la emulación sobre las tvbox? yo lo estoy descubriendo y tener una base de juegos (IAGL) a un click del mando a distancia y sólo necesitar enchufar un mando para disfrutar..... mmm a mí ya me complace ????

_('Imágen de usuario')
Pol Cunyat

Collons quins nervis amb el sorteig. Jo sóc seguero i a part de tenir la Mega mini, primer em vaig comprar la Super Mini, així vaig poder experimentar el que sentien els nens rics... Quina sort vaig tenir de ser pobre! Megadrive la millor consola!

_('Imágen de usuario')
fescrig

Holes... A mi tampoc m'han acabat de fer el pes les minis. Cert que quan les veus en la capsa al lloc de venta et pot la curiositat, però en realitat, una mini no és res més que una retropie, i aquesta, pel mateix preu et dona molt més servei. Ara bé. Si el C64 es pot convertir en teclat USB, depèn del preu seria interessant: teclat mecànic amb la característica manca de disseny pràctic, que ve a ser com si avui dia féssim servir una màquina d'escriure. Ah, no us ho vaig dir però ko vaig der més de SNES, perquè no en vaig tenir i els colegues la tenien gràcies al SF2 i el SMW. Megadrive semblava una cosa més agressiva. Però reconec que em va deixar el Super Ghosts n Ghouls (o el que fos que promocionaven) amb les ganes. Per cert, li he fet el suggeriment a JauladeArdilla de fer un especial els pitjors jocs de la història. Molt on gratar i burxar. Salutacions!

_('Imágen de usuario')
André Jünger

Bones!!! Soc veí vostre i fa poc que us escolto. Estic repasant podcasts antics, i en el número 17 que anava sobre Neo Geo, vau comentar que explicaríeu una anécdota sobre la estafadora de la plaça de la Sang .... Finalment la vau explicar? M'he quedat amb les ganes de saber-la... ???? Es curiós, ja que hem pensaba que el nom de la tenda dels estafadors, només li deiem així el mdu cosí i jo ???? Vaya negoci tenien montat el cabróns. Els hi teníes que portat un joc teu. Aquell mateix joc el posaven per llogar, i cuan tu volíes llogar un altre joc teníes que pagar. negoci rodó. Salut, i a seguir amb el programa.

_('Imágen de usuario')
Benaventus Cruenstain

Ieiiiii que passa tomassa!! Molt bones companys! Consoles mini... doncs jo ho veig, com a homenatge, una linia de productes encertada, més que res per l'atractiu que suposa un producte oficial de marca amb una versió reduida a escala que son, per que no dir-ho, un cucada quasi irresistible. La sensació que desprenen aquestes mini meravelles una volta les tens a les mans es molt molt especial. Desprenen amor i nostalgia per tots els costats (menys la NeoGeo Mini, que degué ser una AES Mini i no una mini mini bartop un tant descafeinada). A nivell de software i pel tamany que tenen, crec que es obvi que l'emulació es per aquestos casos la via adequada, i més si tenim en compte que després es pot ampliar el catàleg del sistema de manera lliure, deixant-les, aixi sí, en un homenatge molt mes complet. Son necessàries? No. Son atractives? Sí. I molt. Jo no se a la resta, però per a mi tindre la Snes Mini i la MD Mini m'ompli de satisfacció i nostàlgia (sens dubte saben com vendre). PD: això que fa molta gent que li fica 15 emuladors a una Snes o Nes Mini per a mi sí que es, encara que semble una tontería, una herejía hahahahaha. Digueu-me romàntic, però si tinc una Snes Mini i la hackeje, de lo unic que puc plenar la memòria de la consola es de roms de la Snes Mini, i res mes. Al igual que acabaré fent amb la MD Mini. A cadascuna lo seu. Sistemes multi emuladors ja tenim mils. PD2: en aquest tema Mini estic decebut amb SNK. No se perque es va decidir per fer la mini mini bartop, però crec molt seriosament que hagués triomfat molt més si hagués fet una AES Mini amb el joystick original. Al cap i a la fi era la consola mes TOP que a existit dins d'una generació de consoles. Inclòs sent més cara que la resta per el tema d'incloure un o dos joysticks, hagués quedat com el Puto Amo. Una Mini AES amb un parell de josyticks quan podría costar? 150€ -180€? Son diners, però només pels joysticks ja valdria la pena (suposant que la qualitat dels mateixos fora acceptablement acceptable). Que n'opineu, mestres? Ala, fins la pròxima!

_('Imágen de usuario')
Adrian Estela

Un programica muy entretenido. Todo el tema este de las consolas mini está muy bien en cuanto a idea, pero no me ha gustado la comercialización de prácticamente ninguna compañía. Han vendido emulación software en procesadores Mediatek y Allwinner típicos de tablet barata a precios altos en mi opinión. Creo que podrían haber fabricado algún chip que emulase a nivel hardware. No creo que en esta época les resulte tan caro clonar un Z80, 68000 o el Ricoh y sus chips de apoyo en una placa dedicada. Por lo menos Nintendo o Sony, que aún fabrican hardware; lo de Sega sería más perdonable. Aunque hubiese elevado el precio, creo que los consumidores potenciales de estos productos hubiesen pagado la diferencia por tener una ejecución de juegos más fiel. A su favor he de decir que han cuidado mucho la presentación de todas, tanto a nivel carcasa como mandos, aunque del mismo modo, podrían haber utilizado el conector original para poder jugar con mandos originales. Saludos pues!

_('Imágen de usuario')
Anónimo

Molt divertit, com sempre, el podcast i interessant el tema de les minis. La data de sortida d'el c64 mini va ser al març de l'18. Ara, potser quan s'hagi publicat aquest podcast, ja haurà sortit el c64 en mida real. A part d'emular el c64, perquè no porta una FPGA sinó un emulador, també emularà el VIC 20, l'antecessor de l'any 81, que tenia la mateixa aparença, més limitat i que venia amb només 3,5 Kbs lliures

_('Imágen de usuario')
JaulaDeArdilla

Especial Data East; Juegos ambientados en el lejano oeste; Universo Ghosts'n'Goblins y Gargoyle's; Quest; Especial Psygnosis; Especial tiendas de videojuegos, desde el Centro Mail hasta el Game de ahora; Survival Horror, desde Alone in the Dark en adelante; Plagios musicales en los videojuegos; Solitario, buscaminas y juegos que vienen de serie en sistemas operativos; MSX y MSX2; Juegos de Terminator, Alien, Predator y Robocop; Especial Toposoft; Juegos de carreras; Especial Hudson Soft; Juegos de Batman; PC Engine y Bonk (PC Kid);

_('Imágen de usuario')
JaulaDeArdilla

Sugerencias? Ahí va una tonelada: Especial Taito; Adaptaciones a cine y tele (por lo general malas) de videojuegos; Al revés: Adaptaciones del cine a videojuegos; Especial juegos de puzzle (Tetris and company); Compositores de música de videojuegos; Especial DS; Especial Doom o aventuras gráficas para los PCeros; Sagas más famosas de RPGs; Retroanime y videojuegos; Especial Metroid; Especial cheats, hacks y similares trampas; Juegos "poochies", hypeados al 200% que resultaron una birria; Especial periféricos; Especial mascotas de videojuego; Mangakas e ilustradores de videojuegos; Sexo, drogas y gore en los juegos retro; Juegos indie de estilo retro; Videojuegos Marvel; y como no, un especial Dragonball

_('Imágen de usuario')
javilevel

Daniel san si que sabe, Colecciona calidad, ese Seiken Densetsu 3 ole! Grandísimo RPG de Super.

_('Imágen de usuario')

Descubre podcasts de otros países

Retrocast

Retrocast

¡El podcast más turbo-cargado con pasión por el videojuego clásico!

Select y Start · Entretenimiento

Select y Start · Entretenimiento

Hablamos de Videojuegos, Anime, Comics/Manga, Series, Películas, Tecnología y entretenimiento en general. No somos Geeks ni Hipsters, somos Select & Start! Hosteado por Lays, Koz, Benz, Dom y Oskar.

Podcast Reload

Podcast Reload

El Podcast sobre videojuegos de AnaitGames.com.

El podcast de los 3 Gordos Bastardos

El podcast de los 3 Gordos Bastardos

El único podcast de videojuegos donde se gordea, y ¡se gordea en serio!. Unanse a los 3 Gordos Bastardos en estas emisiones auditivas donde podrás enterarte de noticias, escuchar discusiones acalorada

Marcianos en un Tren

Marcianos en un Tren

Podcast sobre Cine, Series de Televisión, Cómics, Literatura, Juegos y todo lo que tenga que ver con cultura y entretenimiento. Desde la opinión al análisis, pasando por el frikismo exacerbado y, por supuesto, sin perder el sentido del humor.


Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información