php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Der Name oder der Dienst ist nicht bekannt (0) iCat FM en directo - iVoox
Audio not available. Try it later.

Sponsored listening. Radio will begin within seconds...

Radio not available. Try it later.

Esta emisión funciona mejor en la App de iVoox, con la última versión de Mac OS, y en navegadores como Chrome y Firefox.

iCat FM description

És l’aposta més innovadora del grup d’emissores de Catalunya Ràdio, posada en marxa el dia de Sant Jordi del 2006. Es tracta d’un nou model de ràdio avançat i absolutament multimèdia, lligat directament a internet, que promou els béns culturals, tant tradicionals com emergents. A iCat fm, la música és l’element vertebrador i en protagonitza l’emissió diària, combinada amb peces de contingut cultural, mentre que la nit es reserva a l’especialització, la divulgació i la paraula. iCat fm combina els continguts de l’emissora de ràdio amb la informació complementària d’un web propi, iCatfm.cat, un element indissoluble del canal radiofònic, i que dóna accés directe a les cinc emissores d’iCat fm que emeten exclusivament per internet: TotCat, iCatjazz, MusiCatles, Mediterràdio i Xahrazad.

Rating 5 based on 361 ratings

iCat FM podcasts

Independents Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Independents

És el moment per descobrir l'actualitat musical. Els discos, les entrevistes, les novetats, les versions, les llistes, els referents... Tot el que passa al món de la música en seixanta minuts. De dilluns a divendres, de 18.00 a 19.00 h.

Options ... 

Delicatessen Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Delicatessen

Albert Puig presenta el programa d'autor que tria a mà les cançons més selectes de la collita de cada temporada. El moment per desconnectar del soroll diari i descobrir nou talents. De dilluns a divendres, de 21 a 22 h, a iCat.

Options ... 

Pista de fusta Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Pista de fusta

Miqui Puig, el músic català que més en sap de música de ball, es posa al davant dels plats per estimular el ball en una pista imaginària de fusta, com les d'abans. De dilluns a diumenge, de 19 a 20 h.

Options ... 

El celobert Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

El celobert

El cantant d'Els Pets comparteix cada dia amb els oients la seva passió per la música a través de les petites històries que expliquen les cançons. De dilluns a divendres, de 20 a 21 h.

Options ... 

Memento Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Memento

Josep Maria Bunyol obre cada dijous, de 22 a 23 h, el cineclub d'iCat. "Memento" és una mirada al cinema apassionada, pedagògica i lúdica. Tenim un lema: "Només hi ha una cosa que ens agradi més que el cine... recordar-lo!"

Options ... 

Els experts Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Els experts

Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal es lleven amb el peu esquerre, però prometen que el dia serà rodó! Els seus oients són "Els experts", i també és el teu despertador diari. Música, cinema, tecnologia, sèries, llibres, entrevistes, hermenèutica... I els millors plans del dia. Tot, amb bona...

Options ... 

SerieSelektor Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

SerieSelektor

El consultori de sèries d'iCat, amb Sílvia Comet i Serielizados. Els oients ens diuen les sèries que estan veient i els recomanem les següents que no es poden perdre. Dimecres de 22 a 23 h

Options ... 

iCatTapes Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

iCatTapes

Raül Hinojosa et presenta una hora de música en format "mixtape"! Una recopilació personal de cançons que pot estar basada en estils musicals o inspirar-se en qualsevol tema. Dimecres a les 12h, disponible a la carta i en podcast.

Options ... 

Irradiador Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Irradiador

Amb David Guzman. Dimarts, de 22 a 23 h. La literatura més nòmada i alternativa. Un recorregut pel país per descobrir els escenaris literaris i els seus autors. Novel·les, contes i poemaris al costat dels seus autors i des de l'espai narratiu del llibre.

Options ... 

Entre caixes Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Entre caixes

Amb Carme Canet i Pep Vila. Dilluns, de 22 a 23h . Les arts escèniques des de dins. Del teatre a la dansa, passant pel circ, els musicals... L'escenari del programa s'omple cada setmana de creadors, productors, crítics, actors, directors, escenògrafs i públic.

Options ... 

iCatMans Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

iCatMans

Amb Quim Rutllant i Ester Plana. Diumenges, de 23.00 a 24.00. Una hora per trobar-se a un mateix a través de la música i les seves arrels. L'actualitat del folk del país i de les músiques del món i, a la vegada, els artistes ?nacionals i internacionals- que ens han fet qui som.

Options ... 

Sona 9 Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Sona 9

Lluís Gendrau obra una finestra als grups emergents, al concurs de bandes Sona 9. L'actualitat de la música en català sense barreres estilístiques. Els diumenges, de 22 a 23 h, a iCat.

Options ... 

Jazz Watusi Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Jazz Watusi

Amb Dani Nel·lo. Diumenges, de 21.00 a 22.00. Connecta el jazz a diversos aspectes de la cultura i de la vida, viatjant en el temps i fent un cop d'ull als músics de casa nostra. El jazz entra a casa vostra.

Options ... 

Casa Babylon Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Casa Babylon

Amb Marc Isern i Rubèn Sierra. Dissabtes, de 21.00 a 22.00. Una hora per descobrir les músiques del món i de fusió que es fan a casa nostra i els seus referents internacionals. Una mirada mestissa a l'escena musical que beu de les arrels.

Options ... 

5Songs Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

5Songs

El programa on els músics expliquen la seva vida a través de les cançons que més els han marcat. Els dissabtes, de 23.00 a 23.30 h.

Options ... 

Songhunter Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Songhunter

El caçador de cançons, Raül Hinojosa, presenta les millors captures musicals de l'escena alternativa i underground internacional i del país. Dissabte, de 23.30 a 24.00

Options ... 

Beats per minut Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Beats per minut

Amb Òscar Broc. Dissabtes, de 22.00 a 23.00. Músiques electròniques per a tots els públics. El músics que triomfen a les xarxes, el so negre més urbà, l'escena local, els dj's, els festivals...

Options ... 

Kids XS Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Kids XS

Amb Pau Guillamet i Txell Bonet. Dissabtes a les 10h a iCat i a les 13h a Catalunya Ràdio. Esmorzem a iCat i fem el vermut a Catalunya Ràdio. Som un programa familiar i ens llevem força d'hora.

Options ... 

Generació digital Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Generació digital

Al veterà programa s'endinsa en l'univers dels videojocs i de l'entreteniment digital en totes les seves formes artístiques. Coneixerem totes les novetats setmanals en videojocs que val la pena jugar, els seus autors ens explicaran en primera persona el diari de desenvolupament i els jugarem en...

Options ... 

Adolescents iCat Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Adolescents iCat

El programa audiovisual dels adolescents, de 13 a 18 anys. Els teus ídols passen cada dia per iCat per parlar del que t'interessa: bulling, internet, parella, alimentació, música, amics... En Long Li Xue es posa al capdavant del programa que aquest any és 100% visual. L'acompanyen la Juliana...

Options ... 

Panoràmic Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Panoràmic

Txell Bonet presenta un programa d'estiu en format tertúlia amb convidats vinculats al món de la cultura. Un espai a la fresca sobre música, cinema, literatura o fotografia, amb la gastronomia com a fet cultural i amb actuacions musicals en directe. Tot plegat a l'aire lliure des de l'espai...

Options ... 

Serioses Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Serioses

Amb Sílvia Comet i Cristina Bordas. Dimecres, de 22.30 a 23.30. La ficció televisiva nacional i internacional explicada per dues 'freaks' de les sèries. Entrevistes, avançaments, rànquings, personatges, bandes sonores... i sense "spoilers".

Options ... 

iCatKids Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

iCatKids

Amb David Its Me. Dissabtes de 10 a 11 h. Un programa per a les noves generacions que els adults voldran compartir. Els matins del cap de setmana són un punt de trobada per aprendre a escoltar i descobrir la música de fills i pares.

Options ... 

Rumescu Catalunya Radio
E Podcast
in iCat FM

Rumescu

Rumescu és un podcast d'humor que té l'objectiu de riure's de la premsa rosa. Per fer-ho, utilitza l'infravalorat star system català, que són els protagonistes de les notícies i seccions de cada programa. Parodiant els mecanismes de la premsa rosa real, s'utilitza l'humor per parlar dels...

Options ... 

Clickbait, amb Marc Bala Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Clickbait, amb Marc Bala

Això no és cap reclam per guanyar visites. En Marc Bala sotmet la gent de la faràndula als dilemes més sucosos i fascinants de les seves vides. Fes click a l'enllaç d'aquests àudios... Et sorprendran!

Options ... 

El post-it, amb Adrià Salas Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

El post-it, amb Adrià Salas

El cèlebre cantant de La Pegatina, el montcadenc Adrià Salas, viatja pel món per punxar-nos la millor música de qualsevol estil i qualsevol origen. Sempre uns mesos abans que ho peti del tot! Té un nas infalible!

Options ... 

Entrevistes a cegues, amb Núria Graham Catalunya Radio
Podcast
in iCat FM

Entrevistes a cegues, amb Núria Graham

La popular cantant Núria Graham es transforma en entrevistadora i, per sort, en Roger i l'Albert no es transformen en cantants, només en mers espectadors. S'hauran encarregat de portar-li un entrevistat a la Núria sense haver-li donat cap pista de qui és fins que no es trobin a l'estudi. Així,...

Options ... 

iCat FM episodes

Add to ... 

ag