À Punt Mèdia

À Punt Mèdia

Les notícies de la nit

Informatiu nocturn de la ràdio d’À Punt conduït per Sara Garcia. Cada dia, una hora d'informació, serveis i agenda, i una hora més d'anàlisi i reflexió amb la tertúlia d'actualitat.

Options ... 

Línia de fons

Programa d'esports en la ràdio d'À Punt Mèdia, de dilluns a divendres de 23:00 a 01:00h, amb Gustavo Clemente.

Options ... 

Territori sonor

Presentat per Manuela Alandes. Un espai dedicat a la música que valora la diversitat d'estils i de llengües. L'aparador de l’escena musical.

Options ... 

Pròxima parada

Magazín diari presentat per Susanna Lliberós i basat en la vertebració del territori, la curiositat, la cultura i la divulgació.

Options ... 

Esports À Punt

De dilluns a divendres a partir de les 13:30 h, informació sobre esports i esportistes a la Comunitat Valenciana amb Fermín Rodríguez i Eva Casañ. I després, a les 19:30 h, ‘La pròrroga’, amb Dani ...

Options ... 

Les notícies del migdia

Informatiu migdia de la ràdio d’À Punt.

Options ... 

El rall

Programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la FVMP on recorrem les emissores locals per apropar-vos l'actualitat dels nostres pobles. Amb Helena Montaner.

Options ... 

Les notícies del matí

Matinal informatiu de la ràdio d’À Punt. Informació general, serveis, agenda cultural, esports i tertúlia d'actualitat. Amb Clara Castelló i Òscar Martínez.

Options ... 

Podríem fer-ho millor

Magazín d'actualitat fet per l'única gent que volia treballar el cap de setmana. Maria Juan tracta de posar-hi orde, però podria fer-ho millor

Options ... 

El musiquer

Espai reservat a la música clàssica. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en què té cabuda un grapat de gèneres musicals.

Options ... 

A córrer

Espai conduït per Xavi Blasco, on les protagonistes són les carreres, les entrevistes, tertúlies, els reptes més arriscats.

Options ... 

El Mur

En aquest projecte periodístic de recuperació de la memòria democràtica volem contar les històries de tants llocs i noms oblidats, que cal que es diguen en veu alta. Perquè el que no s’anomena és com si no ...

Options ...