À Punt Mèdia

À Punt Mèdia

Podríem fer-ho millor

El magazín dels matins de dissabte i diumenge. El desastre dels caps de setmana amb Susa Calafat, que modera una colla de gent immoderada. I sí, podríem fer-ho millor.

Options ... 

Les notícies del matí

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez, Clara Castelló i Alba Requejo. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 12:00 del matí.

Options ... 

El musiquer

Espai reservat a la música clàssica. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en què té cabuda un grapat de gèneres musicals.

Options ... 

Les notícies del migdia

Programa conduït per Patrícia Orts, que dona l'actualitat diària en la plataforma de la ràdio d'À Punt Mèdia. De 14:30 a 15:30 hores, tot un repàs dels fets més rellevants del matí, acompanyats d’entrevistes a ...

Options ... 

Territori sonor

‘Territori Sonor’ amb Manuela Alandes, de dilluns a divendres de nou a onze de la nit. Estrenes, directes, col·laboracions, esdeveniments i l’actualitat dels artistes valencians i valencianes.

Options ... 

Línia de fons

Programa d'esports en la ràdio d'À Punt Mèdia, de diumenge a divendres a les 23:00 h. Conduït per Gustavo Clemente de diumenge a dijous, i Ximo Tamarit els divendres.

Options ... 

Cadena de valor

Programa per a tractar qüestions d’economia en clau didàctica i accessible. Un espai, conduït per Pere Ferrer i amb la col·laboració de Reis Juan, per als consumidors i pimes que aposten per la sostenibilitat i ...

Options ... 

Pròxima parada

Un magazín diari d'actualitat, cultura, humor i entreteniment presentat per Susanna Lliberós i Joan Espinosa.

Options ... 

Esports À Punt

Espai sobre esports i esportistes a la Comunitat Valenciana.

Options ... 

El rall

Programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la FVMP on recorrem les emissores locals per apropar-vos l'actualitat dels nostres pobles. Amb Helena Montaner.

Options ... 

Les notícies de la nit

Informatiu nocturn de la ràdio d’À Punt conduït per Sara Garcia. Cada dia, una hora d'informació, serveis i agenda, i una hora més d'anàlisi i reflexió amb la tertúlia d'actualitat.

Options ... 

Des de la banda

Amb Jordi Sanchis, tota l'actualitat de l'esport valencià, amb retransmissions en directe i les millors històries esportives.

Options ...