Music Radios

Counterpoint FM
Online radio

Counterpoint FM

Counterpoint is the online station for r&b, rap, hiphop, soul music and dance classics. The station is on air 24/7 and you can request tracks from the website.

Soul, Funk y RnB

Sea FM Finland
Online radio

Sea FM Finland

Sea FM on Oulun alueella toimiva radioasema! Kuulumme myös netissä yötä päivää. Soitossamme ovat tämän päivän uusimmat hitit! Asemamme on suunnattu musiikillisesti aktiiviselle ja nuorekkaalle kaupunkilaisväestölle. Olemme virallisesti ainoa oululainen radioasema, 24 tuntia vuorokaudessa. Jos meillä ei ole sanottavaa, emme täytä taajuutta turhalla höpinällä. Me annamme musiikin puhua puolesta.

Radio-Fórmula

Radio City Oulu
Online radio

Radio City Oulu

Radio on ainutlaatuinen media. Kun sanomalehden vaikutusaikaa ovat aamun varhaiset tunnit ja televisio hallitsee illan hetkiä on radio päiväajan ehdoton valtamedia. Autossa pitkin päivää, työpaikoilla ja kotitöiden ohessa radio on ylivoimainen. Radio Megan kuuntelu saavuttaa aamulla huippunsa ja jatkuu tasaisena alkuiltaan saakka. Radio on usein viimeinen media joka tavoittaa kuluttajan ennen ostotapahtumaa. Mitä sinä haluat kertoa liikkeestäsi tai tuotteestasi ostovoimaisille kuluttajille juuri ennen kuin he tekevät päätöksensä?Megan musiikkilinja on Oulun parasta rockia, vanhoista hyvistä klassikoista aina tämän päivän suosituimpiin uutuuksiin. Laaja valikoimamme on muokattu tyydyttämään 25 - 55 -vuotiaiden kuuntelijoiden mieltymyksiä.

Dance y Electrónica