L'assassinat de la familia Watts - Un pare homicida

L'assassinat de la familia Watts - Un pare homicida

Audio not available. Try it later.
  • Download
  • Share
  • Like
  • More
Preparing audio download

Preparing audio to download.

Sponsored listening. Audio will begin within seconds...

Escucha sin anuncios y sin esperas con iVoox Premium

Try it for free

X

L'assassinat de la familia Watts - Un pare homicida description

crónica negra USA crims true crims cris watts


This audio is liked by: 30 users

Comments

Imágen de usuario
Anónimo

La verdad que la narracion, bastante pésima

Imágen de usuario
Josu Cabrera Viñas

Molt bones familia. Un pare homicida....a aquest cagarro antrpomorf no se li pot dir pare. Un pare o mare s‘en cuida.de la familia. Si,biologicament era el pare, pero només per haver ejaculat dins la pobra dona,per la resta no se li pot considerar ni persona.

Imágen de usuario
Carles Olivè

Salut a tots 3! Casos com aquest del Sr. Watts em fa pensar que mai he entès com en el cap d'algú pot considerar que matar a la família és més senzill que separar-se, divorciar-se o desaparèixer, a l'hora de canviar de vida. Carai, sí que canvies de vida a la presó, sí! ...i als Estats Units que un assassinat pel cap baix suposa una pena de cadena perpètua. Per altra banda, us volia comentar que aquests dies que es parla tant del CatalanGate i de Pegasus, ha sortit en premsa que el periodista saudita Jamal Kashoggi que li vau dedicar un programa, va ser motoritzat per aquest spyware, a ell i la seva dona, per seguir-lo fins a Turquia d'on va entrar a l'ambaixada i ja no va sortir mai més viu. Quines coses té l'espionatge... que no només vulnera el dret de la intimitat i drets humans, sinó que serveixen per perpetrar crims d'estat amb força impunitat. Vinga, seguiu així de ben parits!

Imágen de usuario
Josep

Gorro and others.

Imágen de usuario
Dora Eliot

Hola de nou! per qui no tinga Netflix i estiga interessat en Youtube hi han una montonà de videos (tb els de la policía) del cas, diría que tots els que eu comentat están allí. ☺️ Fins el próxim audio 🙋🏻‍♀️👏👏

Imágen de usuario
Paco Valls Navarro

Gorro: 1 Resta del món: 0

Imágen de usuario