iVoox
iVoox Podcast & radio
Download app for free
By La UPC Algorrritmes UPC
Música, llum i intel·ligència artificial: comença l’espectacle

Música, llum i intel·ligència artificial: comença l’espectacle

Algorrritmes UPC Episode of Algorrritmes UPC

Description of Música, llum i intel·ligència artificial: comença l’espectacle

Avui ens endinsem en la tecnologia d’avantguarda que uneix creativament música, llum, electrònica i experimentació amb intel·ligència artificial. I ho fem amb Philippe Salembier i Francesc Rey, professors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), que parlaran sobre dues iniciatives que s’han presentat a l’edició 2023 del Sónar+D, una trobada internacional d’art, ciència i cultura digital que explora la manera com la creativitat canvia el present i imagina nous futurs.

En concret, Philippe Salembier ha participat en el projecte Reprocessing…Piano + AI, un exercici que casa el talent singular d’un pianista amb el reprocessament impersonal de les dades de la intel·ligència artificial. Francesc Rey ha col·laborat en una estimulant instal·lació dedicada a l’impacte de la llum, que porta el nom d’‘Astres’. Com va ser el procés de creació de les dues propostes? Quins són els propers projectes? Ho descobrim al nou pòdcast de la sèrie ‘Algorrritmes UPC’.

‘Algorrritmes UPC’ és una producció del Servei de Comunicació de la UPC, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

Comments of Música, llum i intel·ligència artificial: comença l’espectacle
A
No comments yet. You can be the first!