iVoox
iVoox Podcast & radio
Download app for free
By jazzclubdenit Podcast JAZZCLUBDENIT
Programa 144: Nelson Project, Samuel Blaser & Michael Bates i Hank Mobley

Programa 144: Nelson Project, Samuel Blaser & Michael Bates i Hank Mobley

Description of Programa 144: Nelson Project, Samuel Blaser & Michael Bates i Hank Mobley

Un programa recordant a Frank Wess.. Descansi en pau Frank Wess. Benvolgudes i benvolguts, amigues i amics de Jazz Club de Nit. Hi tornem a ser aquí a Ràdio Sant Vicenç 90.2 i ens podeu escoltar en aquest dial si esteu ben a prop i sinó ho podeu fer des de l’adreça http://radio.santvidigital.cat/home/radio-online
Avui us presentem a la formació Nelson Project. El primer treball el van realitzar el 12 d’abril de 2008, presentat com a Full Nelson Vol 1 amb temes de Oliver Nelson i composicions pròpies...
El segon treball de Nelson Project va ser el Mode Joe Vol 2. Disc realitzat el març de 2011 i del qual se n’ha fet una versió enregistrada en directe el desembre de 2012 al Jamboree. El treball que us presentarem aquesta nit és el Mode Joe Vol. 2. S’ha de dir que tots els treballs es poden descarregar des del web http://nelsonproject.bandcamp.com/ .
Aquest octet, va sorgir el 2005 de la mà d’Albert Cirera i Pep Mula. Van ser els guanyador de la segona edició Jazz Montjuic.
Després presentarem el darrer treball del quintet co-liderat pel Michael Bates & Samuel Blaser, el disc "One from none" de FSNT, i acabarem amb tres temes del Hank Mobley de 1956-7.

Comments of Programa 144: Nelson Project, Samuel Blaser & Michael Bates i Hank Mobley
A
No comments yet. You can be the first!
We recommend you

Go to Blues and Jazz