Ramón Cuervo - El vampir d'Avilés

Ramón Cuervo - El vampir d'Avilés

Audio not available. Try it later.
  • Download
  • Share
  • Like
  • More
Preparing audio download

Preparing audio to download.

Sponsored listening. Audio will begin within seconds...

Escucha sin anuncios y sin esperas con iVoox Premium

Try it for free

X

Ramón Cuervo - El vampir d'Avilés description

crónica negra avilés crims True Crime ramón cuervo


This audio is liked by: 23 users

Comments

Imágen de usuario
VeroNicaFPNY

Hola des de NY! Sóc la Veronica Francisco de nou 😉 Esteu convidats a NY i us faig de guia 😁😁😁 Gràcies per citar-me. Us escolto sempre mentre rento els plats. Què simpàtucs i professionals que sou! Sóc de Bcn capital, per cert. Salutacions cordials.

Imágen de usuario
Cristina Gomez

Hola! Soc la Cris de Mataró, us escolto des de Basilea (Suïssa) on visc i treballo. Si mai veniu per aquí aviseu i fem unes birres. Seguiu així que ho feu molt bé! Enhorabona!

Imágen de usuario
Xavier Murillo i Giralt

Jo us escolto desde el Casco Viejo de Bilbao sóc de Sagrada Familia a Barcelona, tinc una botiga i coses de la vida a meva veina de local també és catalana i em va fer enganxar al vostre programa. Si passeu per aqui teniu unes gildes pagades!

Imágen de usuario
Cristina Roda Giol

hola, amics! jo soc del districte de Gràcia i us escolto mentre faig feines de casa 😎 sobre el que vau dir fa dues setmanes, entenc que el programa té la durada que té i que no es pot incloure tot, cap problema. xavi, també m'ho pots passar per md de twitter 🥰 intentaré fer comentaris més breus per no robar-vos temps! m'ha agradat molt el programa, tinc amics a Oviedo i a Gijón, així que ja els preguntaré si coneixen el cas. Ai, los redonditos de ricotaaa 😜♥️ molt bons els vampiros argentinos. gràcies a tots tres!😊

Imágen de usuario
Marta Solà

Hola reis! Sergi, jo el 3, 4 i 5 soc a Estocolm. Si ets per allà també, podem fer la primera quedada internacional de La Nit Més Fosca!

Imágen de usuario
Anònim

Hola! Em dic Abril i us escolto des de Seúl, Corea del sud. Quan escolto el vostre programa em feu sentir com si encara fos a casa :) Moltes gràcies per destinar el vostre temps a fer aquest programa!

Imágen de usuario
Ferran Güell Bou

Salutacions d'un oient habitual des de Moscou. Esteu tots convidats!

Imágen de usuario
A.Morilla

Venga va, sa A es d'Alberto. Ses botes , un 43 😉. El programa d' IB3 de crónica negra se diu Memoria Negra, i esta molt be.

Imágen de usuario
A.Morilla

Bones, el del Hobbit va fer FARGO, no FAGO. 🤣🤣🤣

Imágen de usuario
Anónimo

Hola soc l Oriol del Penedès, no us escolto d'un lloc glamuros ni exotic, sino mentres estic podant ceps, no es tant guai però aixi es la vida

Imágen de usuario