Esta emisión funciona mejor en la App de iVoox, con la última versión de Mac OS, y en navegadores como Chrome y Firefox.

Descripción de Radio Sol Albal

àdio Sol Albal és l’emissora de ràdio municipal d’Albal. Coordinada des de l'Ajuntament, compta amb nombrosos col·laboradors que realitzen programes de tot tipus i és membre de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.
Els seus inicis es remonten a principis dels anys noranta, quan un grup d’amics amants de la ràdio van fundar l’associació Ràdio Sol i van convertir l’emissora en un referent en la comarca. Anys després, Ràdio Sol Albal es converteix en emissora municipal i aconsegueix una llicència en el dial 93.7 de la FM, on emet a l'actualitat. A més, també emet en streaming a través de la pàgina www.albal.es

Rating 2,5 basado en 2 valoraciones

ag

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información