Todas las radios online de Rumanía

RPH - Radio Prahova Classic Rock
Radio online

RPH - Radio Prahova Classic Rock

Aici se asculta live RPh, ala din FM, cu cei mai buni nebuni DJi si muzica asa cum vrei!...plus alte 18 radiouri cu cele mai diverse genuri muzicale....Am muzici sa nu te plictisesti nicio secunda! Noi, tari, pe sufletul tau!Plus 18 radiouri online, fix cu ce iti place tie: love, senzual, chillout, dance, clubbin, classic rock, hard'n'heavy, folk, pop-rock, gold, '90, black, hot, ro, usoara, for party, world, de petrecere. De petrecere, nu manele! :)Muzica bine aleasa, fara reclame, fara multe vorbe.Si lista cred ca ramane deschisa.

Hard y Metal

Radio Neptun
Radio online

Radio Neptun

Un radio sÄ?nÄ?tos. Un radio amuzant, charismatic, inteligent Å?i... modest. Un radio la locul lui.

Radio-Fórmula

Radio Uniplus
Radio online

Radio Uniplus

Uniplus este un radio doar pe internet si nu un radio in FM sau in alte lungimi de unda In alta ordine de idei... promovam aproape orice gen de muzica. De ce aproape ? Avand in vedere ca vorbim de muzica, si nu de zgomot, de la rock preluam doar baladele si ceva soft iar manelele nu reprezinta ceva potrivit pentru un post de radio... fie el si pe internet. De acord ? :-

Radios Nacionales

Radio TV Unirea
Radio online

Radio TV Unirea

Acest post de radio se adreseaza tuturor romanilor, in special romanilor plecati in strainatate. Va asteptam cu mare drag sa ascultati acest post de radio si sa va amintiti de casa dumneavoastra.

Radios Nacionales

Radio Still Network
Radio online

Radio Still Network

Radio StiLL Online este modalitatea perfecta de distractie pentru orice persoana intre 15-101 ani, ce are un PC si internet. Echipa tanara, fara prejudecati.

Radio-Fórmula