Audio no disponible. Inténtalo más tarde.
Preparando para la descarga

Preparando audio para descarga.

Escucha patrocinada. El audio empezará en pocos segundos...

Escucha sin esperas

Hazte Premium

X

Descripción de Pare&Filla Episodi 14 (28-12-2019)

cinema series català llibres videojocs


Este audio le gusta a: 9 usuarios

Comentarios

_('Imágen de usuario')
M2Hero

Vos he escoltat per primera vegada després de que el Salore m'expliquès el projecte a la Retrobarcelona i m'ha encantat: interessant dinàmica, molt entretinguda i la connexió entre pare i filla molt divertida. Aquí teniu un oient fidel en endavant!

_('Imágen de usuario')
Paco Herrera

Eiiii!!! Tens raó Dani, vaig escoltar l'últim podcast com sempre però no vaig "fitxar" amb comentari, punt negatiu per a mi :-P Abans de soltar el meu rotllo, Bon Any Nou!!! Us comento: he vist tot The Mandalorian en anglés (descarregat via torrent, no he pogut esperar) i us la recomano molt, penso que aquesta sèrie, amb Rogue One i l'episodi VII, són els millors productes de Star Wars dels últims anys. També he vist l'episodi IX i m'ha agradat, malgrat que té molts forats de guió i algunes cosetes són molt difícils de pair. Per cert, Rian Johnson va dirigir l'episodi VIII que tant s'ha criticat però tambè ha dirigit Puñales por la espalda, que és molt bona i us la recomano. Quant a sèries, hem vist The Crown (sobre la vida de la reina d'Anglaterra, molt recomanable) i hem començat l'última temporada de Black Mirror (fluixeta, es nota que el format s'està esgotant). Pel que fa a llibres, estic llegint el de la història d'US GOLD, la mítica companyia anglesa dels vuitanta i noranta que va publicar jocs molt bons però també d'altres molt dolents. I res més!!!! Per cert, com es nota l'evolució de la Júlia des dels primers programes fins els darrers. A casa també tenim un noi adolescent i algunes coses dels darrers programes em sonen molt ;-) Adéu parella!!!

_('Imágen de usuario')

Descubre podcasts de otros países

Marvel Studios Noticias

Marvel Studios Noticias

En este podast informaremos de las últimas noticias de Marvel Studios (las películas en producción, los estrenos, las series de Disney+ que están por llegar etc...) Comentaremos el recorrido de la franquicia del cine más importante del siglo XXI siempre con cariño y pasión. Hablaremos de teorías y rumores, el futuro y el pasado de la productora que nos ha traído el Universo Cinematográfico de Marvel a la gran pantalla y lo ha convertido en un fenómeno mundial que unifica a todo el planeta.

LODE -archivos ligeros-

LODE -archivos ligeros-

El programa de la fantasía y la ciencia-ficción. Cine, libros, cómics, series de televisión, manga-anime y videojuegos.

Filmsteria

Filmsteria

Cine, series y cultura pop, con un estilo ácido pero bien informado. Somos Josué Corro, Penny Oliva y El Salón Rojo.

La Taquilla

La Taquilla

"Tu boleto de entrada a lo más frívolo de la cultura y lo más profundo de los espectáculos"


Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información