Radio Sant Esteve Sesrovires

Radio Sant Esteve Sesrovires

Descripción

Va començar les seves emissions l'any 1987 al 96.1 de la FM i, des dels seus inicis, forma part de la xarxa d´emissores municipals de COMRàdio. Als anys noranta, unes interferències amb altres emissores locals de la província de Barcelona van obligar a Ràdio Sant Esteve a canviar la seva freqüència i a convertir-se en una de les primeres emissores del dial. Des de llavors es pot sintonitzar a través del 88.0 de la FM. La professionalització dels seus treballadors i la inauguració dels nous estudis de RTV10, l’any 2003, van suposar un salt qualitatiu important en la programació de Ràdio Sant Esteve. Actualment compta amb més d’una vintena de col·laboradors que fan possible les seves emissions. Ràdio Sant Esteve emet de dilluns a divendres, de 8 a 14h i de 16 a 22h i el cap de setmana durant les 24 hores del dia. La graella radiofònica ofereix una diversitat de programes, on es dóna cabuda a diferents propostes temàtiques, dirigides a tots els sectors de la població.

Leer más Leer menos


Intereses

Magazine y variedades Polideportivo Política, economía y opinión


Descubre más


Comentarios

Imágen de usuario
Esther García Muñoz

Hola que tal, a través del Sesrovirenc he encontrado esta página y como no puedo escuchar en su momento el programa que grabais con las chicas del I.E.S. he buscado aquí por si estuvieran colgados. No soy capaz de encontrarlos o no están. Si los poneis yo lo aviso a todas las madres y compañeros del I.E.S. para que lo escuchen que les pilla en hora de clase. Gracias por vuestro tiempo y buen trabajo. Saludos para Montse y Carles.

Imágen de usuario
Imágen de usuario

Bienvenido a la comunidad iVoox. Te sugerimos que recomiendes los audios que te hayan gustado para crear una comunidad de oyentes con tus mismos intereses.

Imágen de usuario

Seguidores (3)

 • Alejandro Zúñiga
  SEGUIR

  Alejandro Zúñiga

  0 seguidores

 • Esther García Muñoz
  SEGUIR

  Esther García Muñoz

  0 seguidores

 • LA HORA DE WILLY EL TUERTO
  SEGUIR

  LA HORA DE WILLY EL TUERTO

  40 seguidores