Peter Kürten - El vampir de Düsseldorf

Peter Kürten - El vampir de Düsseldorf

Audio no disponible. Inténtalo más tarde.
Preparando para la descarga

Preparando audio para descarga.

Escucha patrocinada. El audio empezará en pocos segundos...

Escucha sin esperas

Hazte Premium

X

Descripción de Peter Kürten - El vampir de Düsseldorf

crónica negra crims vampir True Crime Dusseldof


Este audio le gusta a: 22 usuarios

Comentarios

Imágen de usuario
esterroig

Sou LU PUTU millor, bárbars.

Imágen de usuario
Cristina Domenech

A mi m’agrada el programa i hi ha episodis amb els que he rigut bastant. El trobo bo i m’encanta el context històric. Però també penso que és una llàstima el mal ús que es fa del català. No cal ser rígid però em desconcentra la quantitat de barbarismes que es diuen, ho trobo exagerat i poc natural; en realitat molts no parlem correctament, però tampoc tan rematadament fatal.

Imágen de usuario
mindingui

A mi no me saluda ningu?

Imágen de usuario
Carles J.

Whitehouse 🖤🖤🖤🖤

Imágen de usuario
Clara Tiscar

Demaneu com anomenem a les persones a qui ens agraden els crims, jo en dic criminòpates 😄

Imágen de usuario
vesuller

Que xulos q sou !!!! gràcies per mentar els "pomposos" noms de la familia. un petó i abraçades i ànims pel Gorro, VISCA EL METAL !!!!

Imágen de usuario
Mark Smith

Gorro! Diga'ls que facin el cas de Mayhem i ja tens la música pel final.

Imágen de usuario
vi ve

Hola. Sé que potser ni us ho llegiu, i en tot cas no en fareu ni cas. Sóc del baix sud i parlo bé la meva llengua, tot i no ser la materna, en un acte voluntari de fer-la LA MEVA. N'estic tipa de sentir bestieses lingüístiques volgudes per passar per graciosets. Si penseu que esteu ajudant a "ansanchar" la base d'"algú" O el gruix dels vostres oients, ben bé l'esteu errant. ah! sóc jove, vagi per endavant, i quan demano a la meva criatura que ha d'aprendre bé la llengua estrangera que fa a l'escola pq parlar bé és cultura i intel•ligència, per suposat que les pròpies també, en té dues. M'agrada el vostre contingut, però no la forma lingüística que li doneu, per tant no em queda una altra que plegar d'escoltar-vos, i animo a fer el mateix a tots els qui pensin com jo. Col•laborar a destruir la llengua, no, gràcies. p.s. disculpeu les possibles errades, no duc posades les ulleres

Imágen de usuario
Josep

Una cosa és parlar malament la teva llengua per ignorància i un altre per tocar els collons. Si et sents més còmode parlant castellà no et tallis i fes el programa en castellà. S'agrairà.

Imágen de usuario
Mark Smith

Per favor, no diguis "vampiru" és ridícul i et carregues tota l'èpica. Es diu vampir, que és com queda bé i èpic.

Imágen de usuario

Descubre podcasts de otros países

Presidente AMLO. Conferencias matutinas

Presidente AMLO. Conferencias matutinas

Conferencias de prensa de Andrés Manuel López Obrador, Presidente Constitucional de los Estados Unidos Mexicanos. Canal Oficial del presidente AMLO.

La Voz de César Vidal

La Voz de César Vidal

Lo que nadie más te cuenta, toda la actualidad política, económica y cultural con el análisis sin censura de César Vidal. Apoya nuestro canal en IVOOX por 3€ al mes y podrás acceder a los audios antes que nadie y sin publicidad. Emisión en abierto a partir de las 20:30.

Las noticias de la SER

Las noticias de la SER

Para estar constantemente informado de lo que está ocurriendo en el mundo. Las últimas noticias sobre economía, política, cultura y sociedad actualizadas cada hora. Suscríbete para saber siempre qué está pasando.

Negra y criminal

Negra y criminal

Shhh... silencio. Escucha. Negra y Criminal es el podcast de suspense, miedo y crimen de Podium. Dirigido por Mona León Siminiani. Ficciones, casos reales y una experiencia sonora que pondrá al límite tu adrenalina.

La Crónica Negra (La Noche de Adolfo Arjona)

La Crónica Negra (La Noche de Adolfo Arjona)

Sección de La Noche de Adolfo Arjona en Cope, con Miguel Ángel Almodovar, y en una segunda etapa, José Manuel Frías