Ep. 26: Rap de Amor, Desamor, Romántico.

Ep. 26: Rap de Amor, Desamor, Romántico.

Explicit
Audio not available. Try it later.
Preparing audio download

Preparing audio to download.

Sponsored listening. Audio will begin within seconds...

Escucha sin esperas

Hazte Premium

X

Ep. 26: Rap de Amor, Desamor, Romántico. description

real facts podcast radio rap español mexico podcast hip hop español


This audio is liked by: 1 users

Comments

Imágen de usuario

Descubre podcasts de otros países

RADIOSUENARECIO!

RADIOSUENARECIO!

El MC de La Banda Bastön, Muelas De Gang, nos deja caer un dompe de música chida mientras nos habla de ella, a veces con invitado, a veces solo, esto es RADIO SUENA RECIO.

A Rap-per Day

A Rap-per Day

Serie de Podcast enfocados a hablar sobre materiales clásicos de rap underground, charlas con raperos y muchos temas de interés relacionados con la cultura hip hop.

Tiempo Hostil

Tiempo Hostil

Dimarts a les 20 h. Tiempo Hostil un Programa reivindicatiu dedicat al hip-hop nacional. Cada dimarts tens l’oportunitat de escoltar el millor rap fet a casa nostra, podràs gaudir de tots aquests ritmes durs fusionats amb una poesia que no et deixarà indiferent. Totes les novetats i els temes que més t’han impactat al llarg dels anys en un programa diferent dirigit per César Alba, un incondicional d’aquest estil musical i un reivindicatiu com pocs, que després d’una llarga trajectòria en el món de la ràdio ha decidit transmetre totes les seves inquietuds a través d’aquest programa, dur o potser no tant. Producció i locució: Cèsar Alba tiempohostil.blogspot.com http://audiovisualcabrera.net/